Home | Despre Noi | Bucuresti | Recomandare | Termeni si conditii | Contact
Cazare in Bucuresti
in zona ultracentrala
in apartamente de 3* +
Garsoniera
Apartament 1 dormitor
Apartament 2 dormitoare
Apartament 3 dormitoare
Despre Noi

Doriti sa calatoriti in Romania si sa va cazati in Bucuresti ?


Cazare in centrul orasului Bucuresti, in Romania, langa hotelul Hilton, Palatul Regal si Ateneul Roman – rezervari online pentru apartamente oricand va aflati in situatia de a calatori pentru afaceri sau in vacanta.

Puteti gasi o buna oportunitate de cazare in centrul orasului Bucuresti, langa hotelul Hilton, Ateneul Roman si Palatul Regal. Cazarea in Bucuresti pe care v-o oferim este o alternativa pentru apartamentele de hotel. Va puteti odihni intr-un apartament confortabil localizat chiar in centrul orasului.

Daca inchiriati unul dintre apartamentele noastre moderne si stilate puteti beneficia de mai mult confort si de mai multa intimitate decat va poate oferi un hotel de trei stele, toate acestea la un pret mult mai bun (chiar cu 50 % - 70% mai mic).

Garsonierele si apartamentele cu doua sau trei camere au fost proiectate in mod atractiv, incat sa puteti beneficia de toate facilitatile pe care vi le puteti dori: bar si bucatarie complet echipata, baie si toaleta, aer conditionat, linie telefonica, acces la High Speed Internet si servicii de curatenie.

Puteti calatori pentru afaceri, puteti fi in vacanta, puteti vizita Bucuresti-ul sau doar tranzitati. Oricare ar fi situatia, acest gen de cazare este perfect pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de sederea in Bucuresti.

În vecinatatea apartamentului puteti gasi toate tipurile de distractii si locuri minunate in care va puteti petrece timpul liber – parcuri,cazinouri, restaurante, taverne, cluburi, muzee, teatre, mall-uri, baruri.

Veti ramane surprinsi de reducerile pe care le oferim pentru perioade mai indelungate si pentru grupuri mai mari de turisti sau calatori. Pentru a inchiria, trebuie doar sa faceti o rezervare prin e-mail sau prin telefon.

Sunati acum si inchiriati cel mai bun apartament pe care il puteti gasi in centrul orasului Bucuresti!

Str. Stirbei Voda Nr. 2, scara 3, parter, apartament 72, interfon 02, sector 1, cod postal 01011, Bucuresti, Romania
Tel.: 004 021 313 94 85 | Mobil: 004 0722 555 556 | Fax: 004 021 313 94 85 | E-mail: office@bucharestrent.com
Rezervari Hoteluri Romania
Cazare Bucuresti