Home | Despre Noi | Bucuresti | Recomandare | Termeni si conditii | Contact
Cazare in Bucuresti
in zona ultracentrala
in apartamente de 3* +
Garsoniera
Apartament 1 dormitor
Apartament 2 dormitoare
Apartament 3 dormitoare
Termene si Conditii

Conditii de rezervare:

Fumatul este interzis in toate apartamentele. Apartamentele nu sunt asigurate la riscuri pentru clienti care nu respecta aceasta cerinta. In cazul unor evenimente datorate incalcarii acestei reguli, intreaga responsabilitate fata de Asigurator cade in sarcina clientului.
Rezervarea minima este de 3 zile. Pentru rezervari mai mici de 3 zile trebuie confirmare expresa. Ora la care apartamentul trebuie eliberat este 12:00. Pentru intarzieri mai mari de 2 ore la plecare (checkout) se va plati un supliment de 50% din ziua de cazare numai cu confirmare in avans din partea reprezentantului firmei.
Pentru prelungirea rezervarii va rugam sa anuntati cu minim 48 de ore unul din reprezentatii firmei.
Daca anularea cazarii se face cu 48 de ore inainte nu se percepe nici o penalizare. Anularea cazarii in mai putin de 48 de ore se penalizeaza cu o noapte de cazare.

Termenii de cazare

In apartamentele cu 1 dormitor se pot caza maxim 3 adulti - 2 adulti in patul matrimonial si un adult pe canapeaua extensibila (capacitatea maxima fiind de 4 adulti cand se plateste o extrataxa) .
In apartamentele cu 2 dormitoare se pot caza maxim 4 adulti (capacitatea maxima fiind de 6 adulti cand se plateste o extrataxa)
Extrataxa pentru adulti este de 10 Euro/zi/adult si se aplica pentru mai multi de 3 adulti la apartamentele cu 1 dormitor sau mai multi de 4 adulti la apartamentele cu 2 dormitoare (cu exceptia apartamentului Bangkok)
Copii sub 16 ani sunt cazati gratuit in paturile existente.
Biroul de cazare este deschis intre 10.00-18.00 de luni pana vineri si este inchis sambata si dumnica. Cazarea in afara programului trebuie stabilita cu reprezentantul de cazare.
Serviciul de curatenie nu este valabil in zilele de Sarbatori legale (prima si a doua zi de Craciun , prima si a doua zi de Paste, 1 ianuarie).
Orice stricaciuni in apartament cauzate din vina clientului vor fi suportate de catre acesta.
Apartamente pot fi folosite doar in scopul cazarii. Este interzis ca apartamentele sa fie folosite la activitati care incalca Legislatia Romana .
Este interzisa organizarea de evenimente care duc la deranjarea vecinilor.
Este interzis accesul cu animale de companie in apartamente.
In cazul in care apartamentul rezervat nu mai este disponibil din cauze obiective, firma se angajeaza sa va inlocuiasca apartamentul cu alt apartament in aceleasi conditii de confort si pret.
Agentia H nu este responsabila de furtul obiectelor personale din apartament in cazul in care clientul uita usa deschisa sau aduce in apartament persoane necunoscute.

Conditii Generale

Agentia H garanteaza nedivulgarea oricaror informatii personale despre clientii sai.
Acest acord este conform Legilor Romanesti in vigoare. Orice litigii aparute vor fi solutionate conform Legislatiei din Romania.

Str. Stirbei Voda Nr. 2, scara 3, parter, apartament 72, interfon 02, sector 1, cod postal 01011, Bucuresti, Romania
Tel.: 004 021 313 94 85 | Mobil: 004 0722 555 556 | Fax: 004 021 313 94 85 | E-mail: office@bucharestrent.com
Rezervari Hoteluri Romania
Cazare Bucuresti